Οδηγίες χρήσης Skincell Pro

Οδηγίες για τη χρήση Skincell Pro Serum

Οδηγίες για το Skincell Pro

Πρόσφατα εμφανίστηκε ένα φυσικό και ασφαλές προϊόν για τη διόρθωση των σημείων γέννησης, των κονδυλωμάτων και των επιδερμίδων, αλλά έχει ήδη κερδίσει την αγάπη και τη δημοτικότητα πολλών κατοίκων της Κύπρου. Αποτελείται μόνο από εκχυλίσματα και εκχυλίσματα ενεργών φυτών, χάρη στα οποία έχει πολύπλοκη επίδραση στις ατέλειες του δέρματος χωρίς να βλάπτει το υγιές δέρμα, αλλά ταυτόχρονα εξαλείφει τις αιτίες της ανεπάρκειας.

Ενδείξεις ορού

Συνιστάται η χρήση Skincell Pro Serum όταν εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια βλάβης του δέρματος, όπως κονδυλωμάτων, κηλίδων ηλικίας και ανεπιθύμητων τυφλοπόντικων. Αυτές οι κηλίδες μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την εμφάνιση του δέρματος και επίσης προκαλούν σοβαρά προβλήματα: είναι συνεχώς ενοχλητικά, φαγούρα και προκαλούν έντονο πόνο με την παραμικρή βλάβη και μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Εάν δεν ξεκινήσετε τη θεραπεία, οι σχηματισμοί θα επεκταθούν γρήγορα και θα καταλάβουν όλο και περισσότερες περιοχές υγιούς δέρματος. Όσο νωρίτερα αντιμετωπίζετε προβλήματα με το δέρμα, τόσο πιο εύκολο και πιο γρήγορο θα τα αντιμετωπίσετε.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης

Επειδή το Skincell Pro Serum είναι ασφαλές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας στο σπίτι.

  1. Ανοίξτε ένα πλαστικό σωληνάριο ορού και πιέστε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος.
  2. Εφαρμόστε το προϊόν στην προβληματική περιοχή του δέρματος.
  3. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία 2-3 φορές την ημέρα για 2-4 μήνες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου.

Επειδή ο ορός είναι εντελώς ακίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσο διάστημα απαιτείται. Δεν απαιτούνται διακοπές θεραπείας.

Αντενδείξεις

Το φάρμακο παρασκευάζεται από φυσικές και ασφαλείς ουσίες, οπότε σχεδόν δεν έχει αντενδείξεις. Ακόμη και παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω και ηλικιωμένοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να διορθώσουν τα σημάδια γέννησης, τα κονδυλώματα και τα σημεία του δέρματος. Δεν επηρεάζει την πορεία άλλων οξέων και χρόνιων παθήσεων.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε φυσική θεραπεία, σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ατομική δυσανεξία σε ένα συστατικό του παρασκευάσματος. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα κατά της αλλεργίας.