Κριτικές για Skincell Pro

 • Ιωάννα
  Είχα έναν τυφλοπόντικα κοντά στη μύτη μου, με ενοχλούσε πραγματικά. Δεν τολμούσα να κάνω την επέμβαση. Ένας φίλος πρότεινε την κρέμα Skincell Pro. Με τη βοήθειά του, αφαίρεσα τον τυφλοπόντικα μέσα σε 2 μήνες χωρίς χειρουργική επέμβαση.
  Skincell Pro
 • Δημήτριος
  Ο γιος είχε κονδυλώματα στα χέρια του. Δοκιμάσαμε πολλά φάρμακα από το φαρμακείο, έκαψαν τα κονδυλώματα, έγιναν μαύρα και τραυματίστηκαν. Αλλά πολύ σύντομα εμφανίστηκαν νέα. Μετά τη χρήση του Skincell Pro, όλα τα κονδυλώματα θα είναι ανώδυνα και δεν θα εμφανίζονται πλέον νέα.
  Skincell Pro
 • Σοφία
  Καθώς μεγάλωσα, εμφανίστηκαν σημεία ηλικίας στο λαιμό και τους ώμους μου. Οι γιατροί είπαν ότι ήταν φυσικό και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Αλλά δεν ήθελα να αντέξω αυτήν την ασχήμια και διέταξα το Skincell Pro Serum. Μέσα σε ένα μήνα το χρώμα της επιδερμίδας μου εξισορροπήθηκε και μπορώ να φορέσω ξανά ανοιχτά ρούχα.
  Skincell Pro
 • Νικόλαος
  Χρησιμοποίησα το Skincell Pro Serum για κονδυλώματα. Έχει μια ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά, η συνοχή του είναι παρόμοια με μια κρέμα. Οι κονδυλωμάτων δεν έγιναν μαύροι, αλλά σταδιακά άρχισαν να στεγνώνουν και να εξαφανίζονται εντελώς.
  Skincell Pro
 • Γεώργιος
  Διέταξα το Skincell Pro Serum να απαλλαγούμε από τον κονδυλώνα, πήδηξε ακριβώς στο πόδι μου. Πονάει να φύγω εξαιτίας της. Με τη βοήθεια ορού, απομάκρυνε τον κονδυλώνα σε 3 εβδομάδες. Η γυναίκα διάβασε τις οδηγίες και αποφάσισε να δοκιμάσει και αυτή την κρέμα, αφού είχε κηλίδες ηλικίας στην πλάτη της μετά από τους λοβούς. Μετά από ένα μήνα, όλο το δέρμα έγινε διαυγές.
  Skincell Pro
Βαθμολογία χρηστών Skincell Pro
4.5
16