Εμπειρία χρήσης Skincell Pro

Εμπειρία με τη χρήση του Skincell Pro-Serum από το Maxim από τη Βαρσοβία

Εμπειρία με το Skincell Pro Serum

Καλησπέρα. Πριν από έξι μήνες άρχισα να χρησιμοποιώ το Skincell Pro Serum, το οποίο χρησιμοποιείται για τη διόρθωση σημάδια γέννησης, κονδυλωμάτων και σημείων δέρματος. Θέλω να μοιραστώ με άλλους τα αποτελέσματα που κατάφερα να επιτύχω με αυτό το υπέροχο εργαλείο.

Moles που παραμορφώνουν το πρόσωπό μου

Τα σημάδια στο πηγούνι και γύρω από τη μύτη μου εμφανίστηκαν όταν ήμουν έφηβος. Στην αρχή ήταν μικρές κουκίδες που ήταν σχεδόν αόρατες. Εκείνη την εποχή δεν με ενοχλούσαν με κανέναν άλλο τρόπο παρά να προκαλούν λίγη φαγούρα κατά καιρούς. Αλλά αυτά τα κρεατοελιές μεγάλωσαν καθώς μεγάλωσα. Όταν ήμουν τριάντα, το πρόσωπό μου είχε ήδη άσχημο κρεμαστό καφέ μπιζέλι, το οποίο έκανε το πρόσωπό μου να φαίνεται ασύμμετρο και το πηγούνι μου φαινόταν στραβά. Την αγαπούσα πάντα τρομερά. Κάποιοι πίστευαν ότι είχα βρωμιά στο πρόσωπό μου.

Αλλά εκτός από το άσχημο φαινόμενο, αυτά τα τυφλοπόντικα μου έδωσαν πολλά προβλήματα κατά το ξύρισμα. Ήταν πολύ δύσκολο να ξυρίσουν τα μαλλιά τους γύρω τους, και ακόμη περισσότερο σε αυτά. Όπως θα το είχε η τύχη, τα μαλλιά της μεγάλωναν γρηγορότερα από μια γενειάδα, ήταν τραχιά και πάντα φαινόταν ακατάστατη, με γένια. Επιπλέον, συχνά την χτύπησα κατά λάθος με ένα ξυράφι ενώ ξύριζα, που συνοδεύονταν πάντα από άγριο πόνο και έντονη αιμορραγία. Θεραπεύονταν πάντα πολύ και οδυνηρά. Σε γενικές γραμμές, αυτά τα άσχημα τυφλοπόντικες δεν με έκαναν κανένα καλό, και φυσικά, ήθελα πραγματικά να τα ξεφορτωθώ.

Τρόποι αντιμετώπισης κρεατοελιές

Εμπειρία Skincell Pro

Αφού βρήκα το χρόνο, αποφάσισα να πάω στο γιατρό και να απαλλαγούμε από τα τυφλοπόντικα. Ο γιατρός πρότεινε τη μόνη λύση - χειρουργική αφαίρεση. Φυσικά, δεν ήθελα πραγματικά να πάω κάτω από το μαχαίρι, ειδικά επειδή η επέμβαση χρειάστηκε περισσότερο από μια εβδομάδα για να μείνω στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση μέχρι να επουλωθούν οι πληγές. Όταν το σκέφτηκα, μπήκα στο διαδίκτυο και είδα τρομερές εικόνες των ουλών που έχουν οι άνθρωποι αφού αφαιρέσουν έναν τυφλοπόντικα στο πρόσωπό τους. Φυσικά, ένιωσα αμέσως να κάνω μια τέτοια επέμβαση. Απελπισμένος να βρω μια εναλλακτική λύση, βρήκα τον ιστότοπο του κατασκευαστή ορού Skincell Pro, όπου έμαθα επίσης πώς να το χρησιμοποιώ. Αποφάσισα να παραγγείλω επειδή ο κατασκευαστής υποσχέθηκε να απαλλαγεί από τον τυφλοπόντικα χωρίς πόνο, ουλές και ουλές. Επιπλέον, αυτό το φάρμακο είναι εντελώς ακίνδυνο, επομένως δεν υπάρχουν κίνδυνοι. Και αποφάσισα να παραγγείλω αυτόν τον ορό.

Αποτελέσματα εφαρμογής

Το Skincell Pro Serum ελήφθη ταχυδρομικώς εντός 5 ημερών. Έχει τη συνοχή μιας απαλής κρέμας με ελαφρώς ευχάριστη μυρωδιά. Άρχισα να το χρησιμοποιώ δύο φορές την ημέρα μετά το πλύσιμο του προσώπου μου το πρωί και πριν πάω για ύπνο. Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ εύκολο στη χρήση του ορού: πρέπει απλώς να αποσπάσετε μια σταγόνα του φαρμάκου και να το εφαρμόσετε στον ίδιο τον τυφλοπόντικα. Μετά την εφαρμογή δεν υπάρχει αίσθηση καψίματος ή μυρμήγκιασμα, καθόλου ενόχληση.

Μέσα σε μια εβδομάδα παρατήρησα ότι τα σημάδια γίνονταν λίγο μικρότερα, γεγονός που με έκανε πολύ χαρούμενο. Φυσικά, δεν περίμενα ένα άμεσο αποτέλεσμα από την κρέμα, αλλά στο τέλος μου υποβλήθηκε σε θεραπεία χωρίς πόνο, επίδεσμοι ή νοσηλεία.

Μετά από 2 μήνες τακτικής χρήσης, τα γραμμομόρια έγιναν σχεδόν επίπεδα, η διάμετρος τους έγινε δύο φορές μικρότερη. Σταμάτησα να τα αγγίζω ενώ ξυρίζω, είναι εκτός δρόμου.

Χρησιμοποίησα τον ορό για 4 μήνες και τον έκανα να εξαφανιστεί εντελώς! Έχω ζήσει χωρίς αυτήν για 2 μήνες, κάτι που είναι πολύ, πολύ χαρούμενο. Η χρήση αυτού του φαρμάκου δεν προκάλεσε ερεθισμό, πόνο ή κνησμό, ο παράγοντας έχει πολύ ήπια επίδραση στο δέρμα, δεν το βλάπτει.